Slik fjerner du rødvinsflekker

På Stell er et selskap som virker effektive og skånsomme produkter innen rengjøring og klesvask. Her er det fokus på miljøvennlige løsninger, som samtidig klarer oppgaven til perfeksjon, og som er både raske og enkle å bruke for enhver. Blant sortimentet har de en flekkfjernersåpe med herlig lukt av sitron. Såpen gjør det enkelt for deg å fjerne alle mulige typer flekker på dine plagg og tekstiler. Den kan håndtere både flekker fra mat og juice, jord og fett, sminke og mye mer, og så kan den anvendes på alle mulige materialer som bomull, silke, ull og tre. Derfor er den et veldig godt redskap å ha med seg i hverdagen. 

Du kan for eksempel bruke På Stell flekkfjernersåpe til å fjerne rødvinsflekker enkelt, raskt og sikkert. Prosessen er veldig simpel, og her forklarer vi den trinn for trinn:

1. Først legger du plagget ned i lunkent vann. Du kan nøyes med den delen som har flekker.

2. Gni på flekkfjernersåpen på flekken og fortsett inntil flekken blir borte. Det varierer hvor lang tid dette tar, og gamle flekker vil typisk kreve litt lenger tid. Her kan det være nødvendig å la plagget ligge en stund og vente på at flekken blir borte. Det kan være alt mellem 1-12 timer avhengig av flekken.

3. Når flekken har blitt borte, da skylder du området med lunkent vann.

4. Til slutt vasker du plagget helt som vanlig.

På denne måten kan du fjerne nye flekker fra rødvin, fett eller lignende på dine klær i løpet av veldig kort tid. Er du for eksempel på julebord eller annen fest, da ønsker du kanskje å fjerne flekken uten å måtte vaske dine plagg. Har du behov for dette, da kan du legge plagget flatt på strykebrett, fukte på flekkfjernersåpen og gni lett og forsiktig på flekken til den blir borte. Etterpå tørker du godt av med et fuktig og rent håndkle, og til slutt presser du plagget mellom strykejern og strykebrett, gjerne med håndkle liggende mellom. Og da kan du faktisk ta på deg kjolen eller skjorten igjen – helt uten flekker.

På Stell flekkfjernersåpe er svært effektiv og virker i løpet av kort tid. Den kan fjerne alle de typiske flekker vi og barna våre får i hverdagen, og så tar den samtidig godt vare på deg og din hud. På Paastell.no kan du lese mer om produktet, og du kan selvfølgelig også kjøpe din helt egen flekkfjernersåpe til en super pris.