Mottar du også flere pakker?

Vi mottar flere pakker enn noensinne, men hvorfor er det egentlig blitt sånn, og kan du sørge for at pakkene kommer trygt frem? Det skal vi se litt mer på her. 

Vi kjøper mer på nettet

Det handler først og fremst at vi kjøper mer på nettet enn noensinne. Det er enklere å handle på nettet enn i fysiske butikker på mange måter, men mange anser også det å kjøpe ting på nettet som en liten belønning til seg selv. Det er gøy og hyggelig å vente på en pakke, og det er noe man kan gå og glede seg til og se frem til på en annen måte, enn hvis man bare går forbi en butikk på vei hjem fra jobb. Dermed blir det et ekstra lag av forventning, og det er kanskje også derfor onlineshopping kan føles avhengighetsskapende. 

Sørg for at posten kommer frem

Det er lurt å merke postkassen tydelig hvis man vil sørge for at pakker og post kommer frem som det skal. I tillegg til at den burde være tydelig merket med et postkasseskilt, så er det også noe som sørger for at postkassen din ser pen og presentabel ut. Det er nemlig noe som i stor grad faktisk er det første gjester ser når de kommer hjem til deg, og det står navnet ditt på postkasseskiltet, og ergo så er det noe som er svært synlig forbundet med deg. Derfor skal du ikke undervurdere effekten av et godt postkasseskilt, ikke bare for at posten skal komme trygt frem, men også fordi det ser pent ut. 

Det er også lurt å skaffe seg en litt ekstra stor postkasse, så man kan få pakker levert i postkassen selv om man ikke er hjemme. Det finnes helt egne postkasser som er spesialdesignet for onlineshopping, så slipper man å vente på at pakken blir levert igjen eller at man må hente den på postkontoret fordi pakken var for stor til postkassen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *