Gi bort et fint postkasseskilt

Det er skikkelig fint å sende post, enten det er pakker eller brev, og i en tid som den vi er midt oppi nå er det ekstra viktig å tenke på hvordan man kan glede dem man er glad i. På mange måter er det noe som har fått ekstra stor betydning nå som vi ikke har hatt mulighet til å se hverandre fordi vi er underlagt så mange restriksjoner at det er vanskelig å ikke bli litt frustrert.

Det å gå til postkassen er hyggelig og enda mer hyggelig hvis det ligger noe fint der. Og tenk om man kunne få noen til å glede seg litt ekstra til å gå til postkassen, ikke bare fordi man sender hverandre brev og vet at det kommer noe dit i ny og ne, men fordi postkassen er så koselig.

Det å gi bort et koselig postkasseskilt er en ting man kan gjøre for å glede noen og samtidig gjøre at turen ned til postkassen blir enda litt mer koselig. Og det er heller ingen tvil om at de kommer til å tenke på dere og relasjonen deres hver gang de skal ned til postkassen for å hente post. 

Fokuser på de helt små gledene

I disse tidene der de typiske gledene våre er underlagt restriksjoner fra myndighetene på grunn av denne globale pandemien er det bra at man kan fokusere på de mindre tingene. De tingene man fortsatt kan gjøre, i stedet for å fokusere på det man ikke kan gjøre.

Det å kjøpe et postkasseskilt til noen man er glad i kan være en av de tingene og vi har faktisk kjøpt til flere av våre. Hos sohu-shop er de ikke så dyre og det gjør at vi har kunnet bestille dem som gaver til familie og venner som en hyggelig overraskelse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *