Fjern rødvinsflekker skånsomt og effektivt

De fleste har nok opplevd å få rødvin på skjorten, stolen eller duken. Og alle vet at en slik flekk kan være vanskelig å få bort hvis man ikke har de riktige midler. Heldigivs er det slik at På Stell har produsert en både skånsom og effektiv flekkfjernersåpe som gjør det enkelt å fjerne flekker fra blant annet rødvin. Den er både skånsom og effektiv på samme tid, slik at du ikke trenger bekymre deg om å ødelegge dine klær eller tekstiler når du fjerner flekken. Så enkelt er det faktisk å fjerne rødvinsflekker med den skånsomme På Stell flekkfjernersåpe:

1. Legg plagget med flekken ned i lunkent vann. 

2. Påfør flekkfjernersåpen og gni til du ser flekken forsvinner. Det varierer hvor lang tid dette tar. Dersom det er en gammel flekk må du kanskje la plagget ligge et par timer før effekten kommer.

3. Skyld området med lunkent vann, og vask deretter plagget som vanlig.

Dersom du ikke skal vaske plagget, dersom du for eksempel fortsatt vil ha på skjorten, da er det bare å fukte området og gni på På Stell flekkfjernersåpe. Tørk da godt av med fuktig og rent håndkle. Til slutt presser du plagget med strykejernet med et fuktig håndkle liggende mellom plagget og strykejernet. Og da er dressen, kjolen eller lignende klar for bruk igjen. Så enkelt og raskt kan du altså fjerne rødvinsflekker fra forskjellige plagg og tekstiler når behovet oppstår. Og det er selvfølgelig ikke begrenset til rødvin, for På Stell Flekkfjernersåpe kan brukes til en lang rekke forskjellige flkker fra mat, olje, sminke og mye mer. Så kjøp din På Stell flekkfjernersåpe i dag og opplev hvor lett det blir å fjerne ulike flekker fra dine klær og plagg. Du kjøper den til en fordelaktig pris på Paastell.no der du også kan lese mer om produktet.