Fine barnemøbler fra Hoppekids

Hoppekids har alt du trenger for å få et gjennomført, koselig og praktisk barnerom som skaper en kreativ, morsom og behagelig atmosfære. Det er en dansk produsent som leverer møbler og tilbehør til barnerommet. De har fokus på høy kvalitet, og anvender derfor sterke materialer i et gjennomtenkt og brukbart design. Samtidig er deres møbler alltid gjennomført ned til minste detalje med en flott finish og fint utseende. De legger vekt på de små detaljer for å skape møbler som kan inspirere barnet til kreativitet og lek for å skape de best mulige rammer for ditt barn. 

Deres sortiment inkluderer alle mulige typer av møbler som skap og reoler, stoler og bord, skrivebord, oppbevaring og mye mer. Samtidig finner du masse fine pynteting og tilbehør til barnerommet som sekkestoler, puter, forheng, madrasstrekk og andre detaljer som kan være med til å gjøre rommet koselig, personlig og unikt. Men de har især spesialisert seg innen ett område, nemlig barnesenger. Her kan du få senger til barn i alle størrelser – fra sprinkelsenger og vugger til de minste til de vanlige barnesenger og juniorsenger som kan anvendes i mange år. Deres sortiment av barnesenger inkluderer mange ulike modeller og typer. Her finner du blant annet halvhøy og høysenger, søte himmelsenger, etasjesenger til de som deler rom, og masse andre varianter. Derfor kan du helt sikkert også finne en Hoppekids seng som passer perfekt for ditt barnerom.

Deres design er simpelt med dempede farger og en enkel stil. Men du finner også morsomme små detaljer som sklier, eller du kan gjøre sengen personlig med noe av det sengetilbehøret som finnes blant utvalget. Hos Kidsparadise.no kan du se et utrolig stort utvalg av fine barnesenger og andre møbler fra Hoppekids, og her kan du finne akkurat de møbler og det tilbehøret som ditt barn vil elske.