Få den riktige belysning inn i ditt hjem

En lampe er ikke bare en lampe. Med den riktige lyskilde kan du gi rommet et helt spesielt og personlig uttrykk, både når lampen er på, og når den er av. Belysning hjelper deg til å skape en vakker innredning, den riktige stemning og har selvfølgelig en viktig funksjon i å skape den helt riktige mengde lys på det helt riktige stedet. Hos Lampeguru.no finner du et kjempe stort utvalg av lamper i forskjellige størrelser, designs og farger. Her kan du helt sikkert finne den lampen, som du trenger i leiligheten eller huset, i hagen eller på jobben. Den høye kvalitet gjelder for alle lamper, så du får et slitesterkt og sikkert produkt, uansett hvilken model du velger. Samtidig får du gode onlinepriser og super service, når du handler med Lampeguru.no!

Trenger du et bredt lys i hele rommet, men vil du ikke ta opp mye plass, da er spots det helt riktige valget. Spots settes opp helt tett til taket, slik at de tar opp så lite plass som mulig. Du har muligheten til å velge mellom en rekke forskjellige spots. Noen modeller har bare én lampe mens andre 2, 3 eller 4, og størrelsen varierer også veldig. Spots brukes populært på badet eller kjøkkenet, der man ofte trenger hele rommet opplyst på én gang. En spot gir et klart og sterkt lys, og de ser samtidig veldig stilige ut!

Vil du heller ha en taklampe, som henger litt ned i rommet, da skal du velge en pendel. Det finnes masse forskjellige pendler, som enten er små eller store, korte eller lange, runde eller firkantet. Kort sagt finnes det ikke den pendel, du ikke kan få. En pendel kan gi lys til hele rommet eller lyse opp mer spesifikke områder. For eksempel kan den brukes over sofabordet, slik at lyset er sterkest der. Bruk de enkeltvis eller heng 2-3 like pendler opp ved siden av hverandre i et koselig hjørne eller lignende. Har du et langt spisebord, da kan en langbordspendel være en bra løsning. Slik får du lys langs hele bordet, men samtidig er lyset mer dempet i resten av rommet. Pendler og taklamper er i tillegg en flott del av innredningen, når lampen ikke er på!

Det finnes selvfølgelig også masse muligheter for å finne lamper, som ikke henger fra taket. Disse utgjør ofte en større del av innredning, og de gir samtidig et mer konsentrert lys. Et populært valg er gulvlampen, som kan gi rommet et helt nytt inntrykk. Har du en stor stue eller lignende, da kan gulvlampen utgjøre et veldig flott element og gjøre rommet mindre ‘tomt’. Du kan få store, høye gulvlamper, som tar opp mye plass, eller ganske små modeller, som passer til en mindre leilighet. Lampene brukes ofte bak sofa eller stoler for å gi et bra lys til å lese bøker, jobbe eller lignende, men de kan selvfølgelig også brukes midt i rommet som ekstra belysning. Lyset kan både peke nedover, fremover og oppover, og noen modeller gir deg muligheten til å innstille lysets retning alt etter dine behov.

Vil du ha et enda mer konsentrert lys, når du skal jobbe ved skrivebordet, da egner bordlampen seg helt perfekt. En bordlampe er gjerne en liten lampe, der du ofte kan innstille lysets retning. De fleste har nok hatt en bordlampe på skrivebordet, når de skulle gjøre lekser som barn, og dette er fortsatt en populær plassering av lampen. Men i dag har man en lang rekke forskjellige modeller og designs, og bordlampen har blitt veldig stilig. Den gir ofte et dempet lys på et ganske lite område, og lampen kan vi en veldig koselig belysning, hvis den plasseres i hjørnet av større rom. Et annet populært valg er å sette en bordlampe på nattbordet, slik at du kan lese bøker i sengen eller skru lyset av og på uten å måtte reise deg.

Lampene nevnt ovenfor er noen av markedets mest populære modeller. Men hos Lampeguru.no kan du velge mellom enda flere kategorier. Her finner du også de vakre og klassiske lysekroner, som gir et eksklusivt og elegant utseende. Eller du kan finne din nye vegglampe, som gir flott belysning uten å ta opp mye plass. Vegglampen utgjør også en flott dekorasjon på veggen, når den ikke er på. Vil du ha den koselige stemning fra telys uten å forurense luften, da skal du velge de elektriske blokklys og telys, som har blitt veldig populære i den siste tiden. Lysene kjører på batteri, men ligner veldig på et ekte stearinlys.

Kort sagt finnes det ikke en kategori av lamper, som du ikke kan finne hos Lampeguru.no. Uansett om du trenger en lampe til kontoret, stuen, kjøkkenet, badet, soverommet eller baderommet, og uansett om rommet er stort eller lite. Her finnes noe for enhver smak, og du finner lett en lampe, som passer inn i din innredning!